Entrée

Lolas sociale arbejde kalder vi Lola Impact. Det består af to spor. Et omhandler det vi gør internt i huset for at sikre os, at vi har en arbejdsplads, som vi kan holde til at arbejde på i mange år uden at skulle gå på kompromis med hverken sit fysiske eller mentale helbred. Vi overholder arbejdstider og har nultolerance overfor både sexisme og racisme i Lolas hus.

Det er håbet, at vores måde at organisere os og arbejde på, kan være med til at sætte en ny standard for hele branchen.

Det andet spor omhandler, de projekter vi laver ude af huset med eksterne samarbejdspartnere, som vores madbod på Banegaarden, der bliver kørt af mennesker, der af den ene eller anden grund står på kanten af arbejdsmarkedet og skal have en hånd og en mulighed for at lykkes med deres arbejdsliv.

Begge spor er forankrede i tanken om det rummelige arbejdsmarkede og en ledelsesstil, der er inkluderende og støttende.

For mere information, kontakt Mette Strarup ms@restaurantlola.dk. 

Entrée

Lolas sociale arbejde

Lolas sociale arbejde kalder vi Entrée. Det er grundstenen i Restaurant Lola.

Det består af to spor. Et omhandler det vi gør internt i huset for at sikre os, at vi har en arbejdsplads, som vi kan holde til at arbejde på i mange år uden at skulle gå på kompromis med hverken vores fysiske eller mentale helbred. Vi overholder arbejdstider, taler pænt og har nultolerance overfor både sexisme og racisme i Lolas hus.

Vi arbejder aktivt for, at vores måde at organisere os, arbejde og kommunikere på, kan være med til at sætte en ny standard for hele branchen.

 

Det andet spor omhandler de projekter, vi laver ude af huset med eksterne samarbejdspartnere. Disse involverer mennesker, der af den ene eller anden grund står på kanten af arbejdsmarkedet og skal have en hånd og en mulighed for at lykkes med deres arbejdsliv.

Begge spor er forankrede i tanken om det rummelige arbejdsmarked og en ledelsesstil, der er inkluderende og støttende.

For mere information, kontakt Mette Strarup ms@restaurantlola.dk.